הימים כל כך חמים ובא לנו להתרענן!
ואם אפשר אם משהו שהוא גם מתוק, גם טעים וגם בריא, אז בכלל הרווחנו!
משימת הגלידה והארטיק:
בא לכם להתפנק עם גלידה ביתית מעולה מ-3 רכיבים וב2 דקות הכנה?
מרקם כמו של גלידת שמנת, טעים, בריא, מרגיע, כיפי!

מצרכים:
בננה קפואה
2 כפות יוגורט
כפית סילאן (אפשר גם בלי)

 
הוראות הכנה:
מבלנדרים את הבננה
מוסיפים יוגורט וסילאן ומבלנדרים שוב. (אפשר גם לוותר על הסילאן).

יש להכין בסמוך לאכילה!
אם יש לכם תבניות של ארטיק-אפשר להכין בהם את אותה בלילה בדיוק.

אפילו לא חייבים לאהוב בננה בשביל הגלידה הזו, היא נותנת את המרקם המיוחד שלה לגלידה, הטעם של הבננה לא בהכרח מורגש.
היתרונות של גלידה על בסיס פרי ויוגורט הם במתיקות הטבעית של הפרי ובתוספת החלבון והסידן שתקבלו מהיוגורט.

בנוסף שילוב של פרי עם חלבון או שומן מפחיתים את האינדקס הגליקמי של המאכל ומביאים לתגובה מתונה יותר בדם, בהשוואה למשל לפרי ללא יוגורט או לארטיק סורבה על בסיס פרי בלבד.
כך תחושת השובע נמשכת זמן רב יותר ואין קפיצות חדות בסוכר שגורמות לנו לרצות ולחפש אוכל.

אז אם עוד אין לכם בננה קלופה במקפיא- זה הזמן.
תכינו, תאכלו, זה יעשה לכם את היום! 
נשמח שתשלחו לנו תמונות של הגלידה, אתכם או בלעדיכם, בקבוצת הוואטסאפ או כאן: 

אפשר לפרסם את התמונה שלי ברשתות החברתיות ובאתר
אפשר לפרסם את התמונה שלי ברשתות החברתיות ובאתר (חובה) שדה חובה